Доступність посилання

ТОП новини

МВС отримало дані експертиз у справі про побиття Чорновол, але не оприлюднить до слідчих дій із нею


У Міністерстві внутрішніх справ уже є результати експертиз, що дають відповідь на питання про осіб, які перебували в автомобілі під час конфлікту з журналісткою Тетяною Чорновол, але їх наразі не можуть оприлюднити, заявив сьогодні заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олександр Гнатів.

За його словами, це необхідно, щоб не вплинути на свідчення потерпілої, з якою планується проведення слідчих дій після її одужання.

Представник МВС нагадав, що Тетяна Чорновол зараз перебуває в лікарні, а правоохоронці чекають, поки її звідти випишуть, щоб провести всі необхідні слідчі дії з її участю – впізнання, слідчий експеримент і одночасний допит.

«Що стосується алібі деяких підозрюваних, то вся інформація ретельно перевіряється. Але ми ніколи і не стверджували, що всі підозрювані були на місці скоєння злочину. Для того слідство і потрібне, щоб встановити ступінь участі кожного підозрюваного у вчиненні злочину», – заявив Олександр Гнатів, як його цитує Управління зв’язків із громадськістю у своєму повідомленні.

Журналістку й активістку Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі у ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі під Києвом. У МВС повідомили про затримання п’ятьох підозрюваних у побитті журналістки. Сама потерпіла досі видужує в лікарні.
XS
SM
MD
LG