Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську пікетували офіс Партії регіонів


Сьогодні ввечері в Дніпропетровську активісти Євромайдану пікетували офіс Партії регіонів. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, вони пройшли ходою від пам’ятника генералові Пушкіну до обласної організації Партії регіонів, на центральному проспекті.

Кілька десятків учасників акції тримали в руках аркуші паперу зі списками товарів і послуг, які надаються компаніями регіоналів, і закликами бойкотувати. Люди скандували «Конституція!», «Відпустіть Ігоря Луценка!».

За словами учасників, таким чином вони висловили свій протест «проти впровадження у країні диктатури». Крім того, дніпропетровці вимагали від земляків виходити з лав Партії регіонів як політичної сили, яка дискредитувала себе.

«Оскільки депутати від Партії регіонів ухвалили ганебні поправки до закону, дніпропетровці закликають тих, хто ще не втратив останню совість, вийти з партії», – заявляли учасники акції.

Вони також закликали дніпропетровців перевірити, чи не значаться їхні прізвища у списках членів Партії регіонів, до якої їх могли «вступити» без їхнього відома.
Міліція не пропустила протестувальників до партійного офісу. Одна із молодих жінок, яка хотіла сьогодні вийти з партії й повернути до офісу партійний квиток, була змушена залишити його надворі.

Водночас сьогодні президія Дніпропетровської обласної ради на чолі з регіоналами, не запросивши представників від опозиції, ухвалила звернення до президента України, де закликала «застосувати всі законні засоби та методи для захисту конституційного ладу в країні та повернення ситуації у законне русло» і покарати «винних у громадських безладах».
XS
SM
MD
LG