Доступність посилання

ТОП новини

Повідомлення про передислокацію до Києва військових є провокацією – Міноборони


Міністерство оборони України спростовує інформацію про передислокацію в Київ військовослужбовців Збройних сил. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Сьогодні, 23 січня, деякі вітчизняні засоби масової інформації поширили інформацію про передислокацію в Київ військовослужбовців Збройних сил України. Управління преси й інформації Міністерства оборони запевняє, що інформація про нібито залучення Збройних сил до політичних акцій... зокрема перебазування особового складу й військової техніки в столицю, не відповідає дійсності», – кажуть у Міноборони.

У відомстві наголошують, що весь особовий склад частин і підрозділів Івано-Франківського гарнізону, зокрема 114-ї бригади тактичної авіації, перебуває в пунктах постійної дислокації і займається плановою підготовкою.

Міноборони також повідомляє, що військовослужбовці дислокованої в Житомирі 95-ї окремої аеромобільної бригади займаються плановими заходами бойової підготовки в пункті постійної дислокації.

Міноборони пояснює, що з 15 січня частини й підрозділи Збройних сил продовжують у плановому режимі виконувати завдання із призначення, ніяких позапланових заходів і практичних навчань не проводиться.

У Києві на вулиці Грушевського з 19 січня триває протистояння між правоохоронцями і демонстрантами. На даний час сторони оголосили перемир’я – на час переговорів між лідерами опозиції і президентом.
XS
SM
MD
LG