Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровський Євромайдан почав збирати допомогу родині загиблого на Грушевського


Дніпропетровський Євромайдан збирає допомогу родині загиблого на Грушевського
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:34 0:00
Дніпропетровський Євромайдан сьогодні ввечері збирав гроші й квіти для родини загиблого під час протистояння на вулиці Грушевського в Києві 21-річного уродженця області Сергія Нігояна.

Збір коштів, розказують учасники акції, почався стихійно: активісти принесли фото Сергія Нігояна і запалили лампадки – люди одразу ж почали класти гроші. Причому у збиранні коштів беруть участь не тільки активісти Євромайдану, а й просто перехожі.

Уже сьогодні всі зібрані кошти й букети квітів, принесені на площу небайдужими людьми, передадуть родині загиблого.

На Євромайдан сьогодні учасники акції прийшли з плакатами «Ні кривавій диктатурі!», «Прокляття вбивці українців», роздрукованими фото Сергія Нігояна з написами «Герой України»,а також Державним прапором України з жалобною стрічкою.

«У влади закривавлені руки. Ми прийшли, щоб не били, не вбивали наших дітей. Не можна так знущатись – вбивати людей, викрадати», – заявляв дехто з учасників акції.

Також сьогодні ввечері пам’ять Сергія Нігояна, вірменина за національністю, вшановує численна вірменська діаспора у Дніпропетровську. Як повідомили Радіо Свобода у громаді, вірмени вишикуються на площі перед храмом Вірменської апостольської церкви і в мовчанні запалять свічки.
XS
SM
MD
LG