Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція оголосила Грушевського територією Майдану


Опозиція оголосила вулицю Грушевського в Києві, де з 19 січня триває гостре протистояння між мітингувальниками і силовиками, територією Майдану. Про це зі сцени головної площі столиці заявив лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Рішення ухвалили. Ми оголошуємо Грушевського територією Майдану, – сказав Яценюк. – Ні кроку назад. Я прошу всіх – дисципліна. Це підтримується? Чітке виконання наказів. Це підтримується? Чи розширюємо ми територію Майдану? Звертаюся до Андрія Парубія розширити територію Майдану».

У четвер після переговорів в адміністрації президента опозиційні лідери, виступаючи перед мітингувальниками на Грушевського та на майдані Незалежності, заявили про домовленості з Януковичем про припинення силового протистояння і звільнення усіх затриманих на Грушевського. За словами лідера УДАРу Віталія Кличка, президент пообіцяв, що всіх затриманих відпустять упродовж трьох днів. Зі свого боку, протестувальники також мають утримуватися від застосування сили.

Таку заяву опозиції протестувальники сприйняли неоднозначно. Частина із них зустріла це повідомлення свистом та вигуками «Ганьба».
Опозиція оголосила Грушевського територією Майдану
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:38 0:00
XS
SM
MD
LG