Доступність посилання

ТОП новини

У МВС шукають свідків вбивств на Грушевського


У Києві вшанували пам'ять загиблих на Грушевського, 24 січня 2014 року
У Києві вшанували пам'ять загиблих на Грушевського, 24 січня 2014 року
До Міністерства внутрішніх справ досі не надійшло жодного повідомлення від тих, хто міг бути свідком вбивств Сергія Нігояна і Михайла Жизневського 22 січня на вулиці Грушевського в Києві.

Як повідомляє прес-служба МВС України, правоохоронці встановили, що потерпілі працювали охоронцями на Майдані й постійно були в полі зору великої кількості людей.

Як заявив перший заступник керівника Головного слідчого управління МВС Віталій Сакал, слідчі розслідують кримінальні провадження, відкриті за фактами умисних вбивств Нігояна і Жизневського.

«З метою якнайшвидшого розкриття цих особливо тяжких злочинів ми ще раз звертаємося до всіх телеканалів та очевидців, які вранці 22 січня перебували на вулиці Грушевського, знали потерплих, або володіють будь-якими іншими даними про обставини скоєння злочину, повідомити слідчого за телефонами: 529-79-08, 529-79-99 або 102», – заявив Сакал.

Сутички між демонстрантами і правоохоронцями на вулиці Грушевського в Києві почалися 19 січня. За офіційними даними, дві людини загинули від вогнепальних поранень. Водночас з боку мітингувальників кажуть про щонайменше чотирьох загиблих.
XS
SM
MD
LG