Доступність посилання

ТОП новини

Зʼявилося нове відео знущань «Беркута» над голим козаком Гаврилюком


На новому відео, яке зʼявилося в інтернеті, видно величезний натовп «беркутівців» та роздягання активіста Майдану Михайла Гаврилюка.

Силовики штовхають голого чоловіка і кудись його ведуть.

«Після першого відео, на якому роздягненого Михайла фотографують і заштовхують в автобус, влада заявила, що «беркутів ці» насправді рятували палаючого Михайла від вогню», – так підписав відео користувач, який поширив його в інтернеті.

Раніше, у п’ятницю, Михайло Гаврилюк, якому вдалося втекти, розповів на прес-конференції подробиці знущань спецпризначенців.

«Беркутівці» кинули мене на землю і дуже довго били. Після цього вони почали мене роздягати. Роздягнувши догола, вони почали футболити мою голову, як м’яч. Весь цей час кожен з них фотографувався зі мною», – сказав активіст.

Про епізод на відео, який потрапив до інтернету, Гаврилюк розповів: «Вони дали мені в руки «льодокол» і змушували кричати: «Я люблю «Беркут».– Але як я міг їм таке крикнути? Я цього не став робити».

Активіст розповів, що його возили по різних райвідділках, але в жодному з них його не хотіли приймати.

«Коли мені вже стало дуже зле у якомусь райвідділку, міліція викликала швидку. У тій лікарні, куди я приїхав, були наші «афганці», які мене постійно супроводжували. Через деякий час я попросив «афганців», щоб вони мене відвезли з лікарні», – розповів активіст.

Попри численні забої й струс головного мозку, Михайло Гаврилюк від четверга знову перебуває в лавах самооборони Євромайдану.
(Відео користувача YouTube)


На цю ж тему: Спецзагін «Беркут» остаточно втратив зв’язок з українською державністю
XS
SM
MD
LG