Доступність посилання

ТОП новини

ЄБА висловила сподівання, що останні кроки відновлять довіру інвесторів до України


Європейська бізнес-асоціація, що працює в Україні, заявила сьогодні, що схвалює рішення більшості депутатів Верховної Ради скасувати ухвалені 16 січня суперечливі закони.

Ці закони, мовиться в заяві, «значно обмежували права та свободи громадян до ступеню, можливого лише за авторитарного режиму», і «неможливі для цінностей європейського законодавства»

ЄБА висловила сподівання, що цей крок буде коректно та повністю втілено в життя, і ці «перші прояви потенційного компромісу… прискорять процес пошуку вірного поміркованого вирішення політичної кризи мирним шляхом, і довіру інвесторів до України буде відновлено».

Європейська бізнес-асоціація додає, що залишається вірною своїй місії – «сприянню тісним і конструктивним відносинам із Європейським союзом задля впровадження найкращих стандартів, бізнес-практик і цінностей ЄС в Україні».

Разом із усіма асоціація перебуває в жалобі за жертвами хаосу та кровопролить, мовиться в заяві з приводу загострення політичної та соціальної ситуації в Україні.

Європейська бізнес-асоціація називає себе провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні й повідомляє, що об’єднує близько 900 європейських, українських та міжнародних компаній і має підтримку Європейської комісії.
XS
SM
MD
LG