Доступність посилання

ТОП новини

Журналіст Михельсон каже, що його квартиру обшукали невідомі


Олександр Михельсон
Олександр Михельсон
Квартиру журналіста Олександра Михельсона обшукали невідомі, які представилися міліціонерами. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Обшукали квартиру. Без ордера. Троє. Погонів під куртками не видно взагалі», – написав журналіст.

За словами Михельсона, невідомі продемонстрували йому закриті посвідчення. «Ніяких документів не показали. І, попри мої вимоги, не представились. Але старший – якого цитую вище – на мою вимогу сказати, хто головний, сказав: «Ну, я головний. Капітан я», – розповідає Михельсон.

«Підстави» обшуку: «У вас на сторінках у соцсєтях, как іх, фабук (я цитую!) є фотографія, що у вас є пістолет. І также є інформація, шо ви радикал», – написав журналіст.

Крім того, за словами журналіста, йому не дали змоги зателефонувати, вирвавши з рук телефон.

«Ніяких «пістолетів» у мене, ясен пень, не знайшли. Мене не зачепили й пальцем. Ну, але ж і я не смикався. Там троє, кожне більше за мене», – розповідає журналіст.

Він також повідомив, що квартиру не громили. Журналіст висловив сумнів у тому, що до нього приходили працівники міліції. «Ввічливий погром. А я ж не постраждав, речі й квартира не постраждали, двері сам відчинив», – каже журналіст. Водночас, за його словами, заяву до міліції він все ж таки напише.
XS
SM
MD
LG