Доступність посилання

ТОП новини

Харків: регіонали прийшли на сесію облради у футболках із написом «Беркут»


Фракція Партії регіонів у Харківській обласній раді одягла чорні футболки з написом «Беркут» у знак вдячності бійцям цього підрозділу, що беруть участь у протистоянні на вулиці Грушевського в урядовому кварталі.

За словами голови харківського обласного осередку Партії регіонів, голови облдержадміністрації Михайла Добкіна, цими символічними футболками депутати з його фракції підтримують дії усіх спецпідрозділів України.

«Я теж вдягнув футболку з написом «Беркут». Ми підтримуємо не лише «Беркут», а й усі спецпідрозділи і всі підрозділи міліції, які сьогодні, ризикуючи життям і здоров’ям несуть охорону громадського порядку, не допускаючи варварів і вандалів до погромів державних будівель і установ. Ця акція спрямована на підтримку тих людей, хто не зраджує присязі на вірність Українському народу», – з трибуни облради наголосив Михайло Добкін.

Також обласний депутат від фракції Партії регіонів Вікторія Козакова повідомила, що депутати цієї політичної сили назбирали 150 тисяч гривень на лікування і нове обмундирування для потерпілих міліціонерів.

«Нехай ім’я «Беркут» перестане бути прозивним», – каже Вікторія Козакова.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, сесія Харківської обласної ради сьогодні розпочалася з хвилини мовчання. Як сказав голова облради Сергій Чернов: «Хвилина мовчання за загиблими працівниками міліції, а також за загиблими мирними людьми, які вийшли на протести в усій державі».
XS
SM
MD
LG