Доступність посилання

ТОП новини

Українським олімпійцям за медалі пообіцяли квартири


Клюєв: українські спортсмени-медалісти отримають квартири
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:22 0:00
Сьогодні в столичному НСК «Олімпійський» відбулась урочиста церемонія проводів Національної олімпійської збірної України на Зимову Олімпіаду в Сочі.

У заході взяли участь голова адміністрації президента Андрій Клюєв, який зачитав звернення президента до українських спортсменів. Також Клюєв зазначив, що кожен спортсмен, який здобуде медаль, отримає квартиру.

«Всім тим українським олімпійцям, хто привезе медалі, незалежно від того золоту, срібну чи бронзову, від держави, від президента України буде квартира», – сказав Андрій Клюєв.

Після заяви голова адміністрації передав український прапор для олімпійської збірної в Сочі Сергію Бубці.

Крім того, в.о. віце-прем’єр-міністра України Олександр Вілкул і президент НОК України Сергій Бубка презентували логотип заявки Львова на право проведення Зимових олімпійських та параолімпійських ігор 2022 року.

«Логотип, який буде представляти у світі Львів та Україну, вибрано не в кабінетах. У його виборі взяли участь майже 60 тисяч українців. Голосування тривало з 13 по 26 січня на спеціально створеному сайті», – повідомив Вілкул.

Самих спортсменів на церемонії проводів було декілька, решта залишили відеозвернення до всіх присутніх і продовжують підготовку до змагань у Сочі на тренувальних зборах.

Усього до складу української збірної входить 43 спортсмени, які змагатимуться у 9 із 15 видів спорту. Найбільша делегація представлена у біатлоні – 11 спортсменів. Олімпіада в Сочі відкривається наступного тижня.
XS
SM
MD
LG