Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони закликало Януковича невідкладно стабілізувати ситуацію


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Військовослужбовці і працівники Міністерства оборони України закликають президента Віктора Януковича вжити невідкладних заходів для стабілізації ситуації в країні. Про це йдеться в повідомленні Міноборони.

За повідомленням, текст звернення до верховного головнокомандувача ЗСУ обговорили на загальних зборах апарату відомства.

«Висловлюючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу і працюють в апараті Міністерства оборони України, закликали верховного головнокомандувача в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві», – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За повідомленням, військові також заявили про «неприпустимість силового захоплення державних установ, перешкоджання представникам органів державної влади і місцевого самоврядування виконувати свої обов’язки, зауваживши, що подальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави».

Раніше міністр оборони Павло Лебедєв заявляв, що Збройні сили України не втручатимуться в конфліктну ситуацію в країні.
XS
SM
MD
LG