Доступність посилання

ТОП новини

На зльоті регіоналів у Харкові Кернес кричав журналістам «Ганьба»


На зльоті регіоналів у Харкові Кернес кричав журналістам «Ганьба»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

На зльоті регіоналів у Харкові Кернес кричав журналістам «Ганьба»

Під час екстреного всеукраїнського зльоту керівників первинних організацій Партії регіонів, що відбувся у Харкові, міський голова Геннадій Кернес вигукував журналістам «Ганьба».

«Ганьба їм, журналістам! Вони лише й можуть робити такі святкові сюжети, скільки сьогодні Майдан завоював будівель, скільки Майдан сьогодні розібрав бруківокм і скільки спалив будівель», – сказав Геннадій Кернес учасникам всеукраїнського зльоту керівників первинних організацій Партії регіонів.

Водночас керівник обласного осередку Партії регіонів, голова облдержадміністрації Михайло Добкін поскаржився на інформаційну блокаду і спотворення інформації журналістами.

«Я думаю, сьогодні в цій залі сидять журналісти, які писатимуть про заорганізованість зльоту», – сказав Добкін 6-тисячній публіці регіоналів.
«Зберуться 150-200 чоловік біля пам’ятника Шевченку і це всі показують, як бажання харків’ян підтримати Євромайдан. Збереться 50-100 тисяч людей на найбільшій площі Європи, то показують, що зігнали бюджетників, мовляв, люди стоять там із примусу», – зазначив Добкін.

На його думку, ЗМІ викривлено висвітлюють події, пов’язані з протистоянням на Грушевського, діями силовиків, а також не представлена думка громади сходу та півдня України щодо незгоди з бунтівними настроями.

Перед початком зльоту регіоналів, організатори демонстрували ролики про злочини проти «Беркута». Також показали сюжет про козака Михайла Гаврилюка, в якому автори відеоролика стверджували, що чоловіка ніхто не займав, він сам зник, а потім перед журналістами з’явився у гримі.

«Синці, сліди від побиття йому ретельно пензликом намалювали фахові гримери», – пояснив диктор ролика. Та й сам Михайло, на думку авторів «викривального матеріалу», – морж, тому й не захворів при сильному морозі.

На екстрений всеукраїнський зліт керівників первинних організацій Партії регіонів до Харкова в суботу прибуло близько 6 тисяч делегатів із 21 області України, а також представники 50 громадських організацій.
XS
SM
MD
LG