Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровськ: міліція порушила справу через побиття блогера «в петриківській касці»


Міліція Дніпропетровська відкрила кримінальне провадження за фактом побиття блогера Степана Клімова під час масових заходів у неділю. Про це в понеділок повідомили у прес-службі обласної міліції.

За даними міліції, до Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції Клімов звернувся із заявою про те, що під час проведення масових заходів він дістав легкі тілесні ушкодження від невідомих.

«За даним фактом слідчим відділом Кіровського РВ відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження)», – йдеться в повідомленні.

Сам Клімов розповідає, що у неділю, коли він фотографував мітинги на підтримку чинної влади, на нього напали невідомі. У сквері імені Леніна молодики в цивільному з георгіївськими стрічками затягли його до намету, намагалися відібрати фотоапарат, били по голові й обличчю, вибили зуб.

Як розповів Клімов, від імені нападників йому вже пропонували гроші на лікування та хімчистку, однак він відмовився.

Степан Клімов – дніпропетровський блогер, відомий у місті тим, що з політичних міркувань носить помаранчеву будівельну каску, розписану «під петриківку».
XS
SM
MD
LG