Доступність посилання

ТОП новини

Азаров і Арбузов спростували повідомлення про те, що вони мають австрійські паспорти


Сергій Арбузов і Микола Азаров
Сергій Арбузов і Микола Азаров
Колишній премʼєр Микола Азаров і виконувач обовʼязків глави уряду Сергій Арбузов спростували повідомлення про те, нібито вони мають австрійські паспорти.

«Я ніколи не звертався в жодну європейську державу з проханням про надання мені паспорта. Тому офіційно заявляю, що інформація, яка зараз поширюється про мене у ЗМІ, є брехнею», – мовиться у повідомленні у «Фейсбуці» Миколи Азарова.

«Інформація не відповідає дійсності. Ніякого австрійського паспорта чи паспорта будь-якої іншої країни з порушенням законодавства Україні у Сергія Арбузова немає», – повідомив у коментарі агентству УНН речник Арбузова Олександр Кутерещин.

Раніше сьогодні євродепутат Ребекка Гармс заявила, що члени родин трьох українських посадовців, колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова, нинішнього виконувача обов’язків прем’єра Сергія Арбузова і голови адміністрації президента Андрія Клюєва, можливо, можуть мати австрійські паспорти. Її слова німецькою мовою перекладач Європарламенту на англійську помилково передав нібито як твердження, що самі ці посадовці мають такі паспорти.

Андрій Клюєв це повідомлення поки не коментував.
XS
SM
MD
LG