Доступність посилання

ТОП новини

Засідання Ради закрили, про зміни до Конституції не домовилися


Питання готовності узгодженого законопроекту щодо внесення змін до Конституції і повернення до редакції 2004 року може бути розглянуте на позачерговому засіданні парламенту наступного тижня. Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

«Наступний тиждень у нас – це робота народних депутатів у фракціях і комітетах. Можливо, доведеться ухвалити рішення на наступному тижні: можливо, це буде вівторок, можливо, в середу, відповідно до готовності представників усіх фракцій розглянути на позачерговому засіданні цей узгоджений законопроект Верховної Ради», – сказав спікер.

Рибак закрив ранкове засідання. Він також сказав, що вечірнього засідання не буде, навряд чи депутати також зберуться в п’ятницю.

Після завершення засідання лідери парламентських фракцій мають продовжити консультації.

Сьогодні на ранковому засіданні Верховної Ради України депутати затвердили календарний план і порядок денний четвертої сесії парламенту сьомого скликання.

За це рішення голосували в повному складі фракції комуністів і регіоналів, а також близько двох десятків позафракційних.

Депутати з трьох опозиційних фракцій за ці рішення не голосували. Вони наполягали на внесенні до розгляду питання про повернення до положень Конституції 2004 року.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак запропонував створити у парламенті комісію зі змін до Конституції, але це рішення підтримали тільки 180 депутатів.
XS
SM
MD
LG