Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: невідомі розгромили два ресторани Києва, на стінах написали «Революція»


Невідомі у камуфляжній формі з палицями і в масках розгромили два ресторани в центрі Києва минулої ночі. Про це повідомляє управління Міністерства внутрішніх справ у Києві.

«Близько 3-ї години ночі група невідомих людей у камуфляжній формі, з палицями та в масках пошкодила вхідні двері одного з ресторанів у Голосіївському районі, розбила гіпсові статуї біля входу до закладу й залишила написи червоною фарбою «За революцію» і «Бойкот». За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна)», – кажуть у міліції.

В управлінні наголосили, що приблизно в цей самий час невідомі люди в масках, касках і з палицями розбили два вікна ресторану в Шевченківському районі Києва, залишивши помаранчевою фарбою аналогічні написи. У зв’язку з цією подією розслідується кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Крім того, в прес-службі столичної міліції повідомили, що в ніч на четвер на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в комп’ютерному клубі одного з торговельних центрів у Шевченківському районі столиці побили двох молодих людей.

«Повідомлення надійшло спочатку від громадянина, а потім від лікаря «швидкої». Нападники були в масках, з битами. Потерпілих госпіталізували. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру, триває перевірка», – заявили в міліції.
XS
SM
MD
LG