Доступність посилання

ТОП новини

Тетяна Чорновол відкинула заяву Генпрокуратури про розкриття її справи


(архівне фото)
(архівне фото)
Активістка Євромайдану і журналістка Тетяна Чорновол заперечила сьогодні заяву Генеральної прокуратури про те, що розслідування її побиття завершене і встановлено, що на неї напали «з хуліганських мотивів за те, що вона підрізала інший автомобіль на дорозі».

«Так, я «підрізала» (президента Віктора) Януковича і буду «підрізати» далі. Насправді це єдина причина замаху на мене», – написала вона у блозі на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Чорновол, зокрема, висловила здивування, що, за версією Генпрокуратури, «хулігани» за те, що вона їх начебто підрізала, таранили її дешеве авто за 5 тисяч доларів своїм дорогим «порше». «Логічним це виглядає лише в тому випадку, якщо моя ліквідація була замовлена і за неї було дорого заплачено», – вважає активістка.

«Найгірше, що замах на мене не єдиний, «ескадрони смерті» поставили криваву справу на конвеєр. ГПУ їх обслуговує, бо (генеральний прокурор Віктор) Пшонка обслуговує Януковича. Саме тому в моїй справі слідство не шукало ні замовника, ні організатора», – стверджує Тетяна Чорновол.

Сьогодні заступник генпрокурора Роман Андреєв заявляв, що розслідування нападу на журналістку завершене, і «підтвердження знайшла версія про скоєння злочину з хуліганських мотивів».

Тетяну Чорновол жорстоко побили у грудні минулого року на Бориспільській трасі під Києвом. Активістка вже заявляла, що вважає це помстою президента Віктора Януковича, бо, за її словами, «три останні роки я працювала проти одної-єдиної людини у цій країні – це Віктор Федорович Янукович». «І зараз у мене є тільки одна підозра – мене побили через Віктора Януковича. Я була в його чорних списках. Хто конкретно це робив – не має значення», – заявляла вона.
XS
SM
MD
LG