Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко заявив, що готовий до дебатів із Януковичем після його відставки


Віталій Кличко викликає Віктора Януковича на дебати на Майдані, Київ, 9 лютого 2014 року
Віталій Кличко викликає Віктора Януковича на дебати на Майдані, Київ, 9 лютого 2014 року
Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив сьогодні у своєму фейсбуці, що готовий узяти участь у телевізійних дебатах із президентом Віктором Януковичем у тому разі, якщо той спочатку зробить «один мужній крок»: подасть у відставку, визнавши свою відповідальність за «гостру політичну та економічну кризу, до якої довела Україну його влада».

«І в рамках президентської кампанії я в будь-який момент готовий зустрітися з Януковичем на дебатах», – заявив лідер УДАРу.



Так він відповів на повідомлення, що президент готовий до дебатів із ним на одному з загальнонаціональних телеканалів, але не на майдані Незалежності в Києві.

Із закликом провести дебати на Майдані звернувся до Януковича Кличко на десятому Народному вічі, що відбулося в Києві позавчора.

Перед тим у прес-службі президента повідомляли, що 25 січня під час переговорів лідерів опозиції в адміністрації голови держави Віктор Янукович викликав Віталія Кличка на публічні дебати, і той надав свою згоду.

Опозиція у принципі прагне дострокових виборів президента, хоча останні її переговори зі владою стосуються тільки зміни Конституції задля обмеження повноважень глави держави.
XS
SM
MD
LG