Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Янукович має бути готовий до нового плану для України


Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк
Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк
Президент України Віктор Янукович має усвідомити, якими будуть наслідки його відмови від ухвалення рішень для розв’язання кризи. Про це заявив лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, який у вівторок мав у Києві зустріч із комісаром ЄС із розширення і політики сусідства Штефаном Фюле.

«Ми щойно завершили з нашими європейськими партнерами обговорення того, якою ми бачимо нову українську Конституцію, новий склад Кабінету міністрів України, нову програму дій для країни і нову економічну програму. Ми хочемо почути те саме від Януковича – готовий він до цього чи ні», – сказав Яценюк.

«Важливим є досягнення компромісу не тільки з опозиційними силами, але й з тими людьми, які вийшли на вулиці для того, щоб зміни в країні відбулися», – додав лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Комісар ЄС із розширення і політики сусідства Штефан Фюле прибув до Києва у вівторок. Він має нові пропозиції про допомогу в розв’язанні політичної кризи. Сьогодні запланована зустріч єврокомісара з президентом України Віктолром Януковичем.
XS
SM
MD
LG