Доступність посилання

ТОП новини

Львів’яни провели попереджувальний страйк


Попереджувальний страйк у Львові, 13 лютого 2014
Попереджувальний страйк у Львові, 13 лютого 2014
На попереджувальний страйк у Львові вийшли кілька сотень людей. Вони прийшли до міської Ратуші з плакатами, на яких було написано «В Україні немає місця бандитам», «Ми прагнемо волі ув’язнених активістів».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, страйкарі вимагали, як і Євромайдан, звільнення заручників, покарання силовиків, які допустили побиття людей, а також тих, які виконували наказ, а ще львівські страйкарі вимагають зміни уряду і проведення конституційної реформи.

До учасників страйку вийшли і працівники міської ради і разом заспівали гімн України, щоб висловити підтримку Майдану. Група працівників кількох львівських підприємств приєднались до страйку у час обідньої перерви і прийшли до барикад, які встановлені перед частиною внутрішніх військ і «Беркута». Вийшли на попереджувальний страйк і працівники окремих крамниць у Львові.

Усі комунальні служби міста сьогодні працюють у звичайному режимі. Працівники шкіл, садочків, лікарень, транспортного підприємства не страйкували.

Партія УДАР закликала українців у четвер залишити свої робочі місця на одну годину і вийти на Всеукраїнський попереджувальний страйк проти дій нинішньої влади.
XS
SM
MD
LG