Доступність посилання

ТОП новини

У Запорізькій області у згорілому авто знайшли тіло підприємця, який брав участь в Автомайдані


У Запорізькій області у згорілій іномарці виявлено тіло підприємця, який, за даними місцевих ЗМІ, брав участь в Автомайдані на території регіону. Факт події офіційно підтвердили в прокуратурі Запорізького району, на території якого виявлено автомобіль з тілом загиблого.

Як розповів УНІАН заступник прокурора Запорізького району Запорізької області Денис Ілієнко, дійсно, 13 лютого о 9.45 від водія, який став свідком події, надійшло повідомлення, що на дорозі між селами Червоний Яр та Івангород горить автомобіль «Тойота Корола». На місце негайно виїхали співробітники МНС. Після гасіння в повністю згорілому автомобілі було виявлено тіло чоловіка, ймовірно, власника авто.

На сьогодні призначено низку експертиз з метою встановлення причини загоряння і місця загоряння, також проводиться ДНК-експертиза останків тіла. За попередніми даними, загиблий місцевий підприємець − власник авто.
Оскільки однозначно причину загибелі не встановлено, матеріал внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 − вбивство.
Створено слідчо-оперативну групу, яка на даний момент, за словами Ілієнко, розглядає 5 версій події.

«Рідні загиблого підтвердили, що кілька разів він дійсно виїжджав на Майдан, але це, назвемо її політичною, лише одна з версій. На сьогоднішній день розглядається низка інших, зокрема, встановлено, що на загиблого були взяті кредити у кількох банках і протягом тривалого часу він намагався їх погашати переакредитовуючи. Також з розмови з рідними встановлено, що останнім часом під тиском особистих проблем загиблий неодноразово говорив про самогубство», − розповів Ілієнко, зазначивши, що в розробці ще кілька версій.
XS
SM
MD
LG