Доступність посилання

ТОП новини

Львівська ОДА заблокована надалі


Барикади побіля Львівської ОДА
Барикади побіля Львівської ОДА
Приміщення Львівської облдержадміністрації звільнили активісти «Правого сектора». Але біля будівлі чергують місцеві політики від ВО «Свобода». Останні заявляють, що пропустять працівників ОДА у приміщення у понеділок зранку, якщо Генпрокуратура виконає умови опозиції і припиніть кримінальне переслідування активістів Майдану.

Барикади біля приміщення Львівської ОДА ніхто не планує прибирати. Ніхто не бере на себе відповідальність за події біля адмінбудівлі.

«Ми залишили приміщення ОДА, там є ще речі. А щодо барикади, то ми не комунальна служба,щоб прибирати сміття. «Правий сектор» – націоналістично-визвольний рух, а не комунальна служба. Ми займали лише ліве крило першого поверху адміністрації. Мене не було на момент встановлення барикади», – пояснив Радіо Свобода керівник «Правого сектору» у Львові Артем Луцак.

В адмінбудівлю нікого не пропускають, навіть журналістів. Водночас голова Львівської облради Петро Колодій самоусунувся від ситуації і нічого не коментує. Почувши, що телефонує журналіст, одразу каже, що нічого не чує, або ж взагалі не відповідає на дзвінки.
XS
SM
MD
LG