Доступність посилання

ТОП новини

КМДА: з Грушевського вивезли понад 100 машин сміття, вулицю помили


Грейдери розчищають вулицю на Грушевського, 16 лютого 2014
Грейдери розчищають вулицю на Грушевського, 16 лютого 2014
Комунальники Києва вивезли понад 100 машин зі сміттям із вулиці Грушевського, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

«Роботи розпочалися вчора в обід і тривали до 1-ї години ночі. Було залучено близько 30 одиниць техніки разом із самоскидами. Комунальники очистили вулицю від сажі, коліс, льоду і навіть помили її», – йдеться у повідомленні.

Наразі, кажуть у КМДА, вулиця Грушевського для проїзду розчищена. Водночас там встановлені металеві ворота й облаштовано КПП, що було однією з вимог мітингувальників під час переговорів, йдеться у повідомленні.

У прес-службі наголосили, що заступник голови КМДА Михайло Костюк продовжує переговори з активістами щодо розблокування Паркової алеї. За словами Костюка, техніка і комунальники готові й, у разі успішного звершення переговорного процесу, вони у будь-який момент зможуть одразу ж стати до роботи.

Вчора протестувальники розібрали частину барикад на проїзній частині на вулиці Грушевського, при цьому встановили пересувне загородження.
XS
SM
MD
LG