Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові вшанували пам’ять загиблих у сутичках у Києві


Харківський Євромайдан вшанував пам'ять загиблих у Києві
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00
Євромайдан у Харкові, що тривав біля пам’ятника Шевченку, розпочався з молитви за загиблими впродовж вівторка в сутичках у Києві.

«Нам важливо згадати у молитвах героїв, які сьогодні загинули під час боїв у центрі Києва. Харків’яни хочуть молитвами підтримати усіх, хто бореться проти свавілля», – розповів Радіо Свобода один із організаторів харківського Євромайдану Володимир Чистілін.

Впродовж усього вечірнього зібрання від ведучих Євромайдану лунали заклики про мобілізацію небайдужих харків’ян. За словами одного з організаторів харківського Євромайдану Олександра Шевченка, чоловікам пропонують негайно виїхати до Києва, щоб там долучитися до лав оборони Євромайдану. Також на харківському Майдані пролунав заклик до медиків приїхати до Києва на підмогу колегам.

«Практикуючі лікарі, ті хто проходив медицину на військових кафедрах, медсестри, санітарки, координуйтесь з нами і виїжджайте до столиці. Зараз не час для туристичних поїздок, не час для стояння. Треба долучатися до організованих структур, їхати виважено, з холодним розумом», – виголосив на Харківському Євромайдані Олександр Шевченко.

Прибуття добровольців із Харкова до Києва передбачається за принципом самостійного приїзду або маленькими групками.
XS
SM
MD
LG