Доступність посилання

ТОП новини

Янукович закликав опозицію відмежуватися від радикалів – Лукаш


Виконувач обов’язків міністра юстиції України Олена Лукаш
Виконувач обов’язків міністра юстиції України Олена Лукаш
Президент України закликав Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока відмежуватися від закликів до радикальних дій та підтримки радикальних сил. Про це за підсумками нічних переговорів Януковича з лідерами опозиції заявила виконувач обов’язків міністра юстиції України Олена Лукаш, інформує сайт глави держави.

«Президент України закликав негайно припинити збройне протистояння, скласти зброю і здатися правоохоронним органам тим, хто порушив закон та провокує громадянські протистояння», – сказала Лукаш.

Спільну заяву про засудження та відмежування від радикальних дій опозиція підписувати відмовилася, додала вона.

Раніше лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що на переговорах, які відбулися вночі, керівництво України не зголосилося на перемирʼя, на якому наполягала опозиція.

На Майдані вже понад одинадцять годин триває силове протистояння. 18 лютого ввечері співробітники «Беркуту» і внутрішніх військ стали просуватися вперед з захоплених удень позицій на вулицях Інститутська і Хрещатик.

Лік жертвам іде вже на десятки. За останніми доступними даними, в ніч на середу число загиблих учасників протестів зросло до 20 людей, є повідомлення і про більшу кількість загиблих. Поранених сотні.
XS
SM
MD
LG