Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони підтвердив відправку десантних військ до Києва


Фото з сайту: mil.gov.ua
Фото з сайту: mil.gov.ua
Міністр оборони України Павло Лебедєв підтвердив відправку десантних військ із Дніпропетровська до Києва. Про це він сказав у коментарі виданню «Лівий берег».

«Так, я віддав такий наказ», − заявив міністр оборони.

На уточнююче запитання: «Яка ваша аргументація?», Лебедєв відповів: «Для посилення охорони баз, де зберігається бойова зброя, а також арсеналу».

Відповідаючи на запитання, чи може міністр гарантувати, що ці боєприпаси не застосовуватимуться проти мирного населення, Лебедєв заявив коротко: ”Читайте Конституцію і закони України”.

Раніше сьогодні народний депутат України, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко написав у Facebook: «Армія з народом, усі питали й напружено чекали? Дочекалися. Міністр оборони Лебедєв щойно віддав наказ відправити до Києва 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду. Негайно! Чисельністю 500 осіб, у повному бойовому спорядженні. Захищати кого? Від кого? Риторичні питання, для такої армії і з таким офіцерством...».

Пізніше Гриценко додав: «І знову Лебедєв: міністр оборони віддав наказ відправити до Києва на додаток до 25-ої окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади ще й 79-й окремий аеромобільний полк (Миколаїв). Так само у повному бойовому спорядженні».
XS
SM
MD
LG