Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали закликають усіх скласти зброю


Партії регіонів закликає усіх, хто причетний до протистояння, скласти зброю. Про це йдеться у зверненні депутатів фракції Партії регіонів.

«Вперше за роки Незалежності, в Україні масово пролилася кров. Небувале протистояння у центрі столиці та у регіонах принесли чимало горя в українські родини. Прикро визнавати, що під прицілом опинилася не лише українська нація, а й українська державність. Ми маємо зупинити цю братовбивчу війну. Заради миру, заради справедливості і заради майбутнього Україну», – йдеться у заяві Партії регіонів.

20 лютого Верховна Рада ухвалила постанову, яка забороняє проведення в Україні «антитерористичної операції», передбачає повернення усіх спецпідрозділів до місць їхньої постійної дислокації та припинення блокування всіх шляхів. Постанова також зобов’язує СБУ та Генпрокуратуру вжити відповідних заходів щодо тих громадян, які закликали проти територіальної цілісності, а силовики мають відпустити усіх, кого затримували починаючи з листопада минулого року до сьогодні.

За оновленими даними Міністерства охорони здоров’я, у результатів сутичок між протестувальниками і силовиками у Києві, починаючи з 18 лютого, загинуло 75 людей.
XS
SM
MD
LG