Доступність посилання

ТОП новини

Янукович таки в Харкові, але не на з’їзді; ухвалені закони підпише − Герман


Президент Віктор Янукович у ці хвилини перебуває у Харкові, але брати участь у з`їзді депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, Криму та Севастополя не планує.

Про це у коментарі УНІАН повідомила радник Президента Ганна Герман.

«Президент перебуває у Харкові з робочою поїздкою, він прилетів сюди вчора. Сьогодні матиме зустріч з виборцями, виступить по телебаченню. Президент не має наміру брати участь у тому з`їзді, який відбуватиметься у Харкові», − сказала Герман.

За її словами, також у Харкові перебуває глава Адміністрації Президента Андрій Клюєв.

Крім того, запевнила Герман, Янукович підпише ухвалені вчора Верховною Радою закони. Вона зазначила, що саме Президент ініціював ухвалення закону про повернення до Конституції 2004 року, а також ініціював дострокові президентські вибори, процес створення коаліційного уряду тощо.

«Як же ж він може тепер не підписати ті закони, які він сам ініціював? Тому я вважаю, що будь-які заяви в цьому напрямі є спекуляцією», − сказала Герман.

Вона наголосила, що в країні має відбуватись усе згідно із законом, а не згідно з політично-революційною доцільністю.

21 лютого, народні депутати України підтримали в цілому законопроект № 4163 про повернення до Конституції України в редакції 2004 року. За відповідне рішення проголосували 386 народних депутатів.
XS
SM
MD
LG