Доступність посилання

ТОП новини

Місце перебування вищого екс-керівництва держави невідоме, їх шукають – Махніцький


Наразі правоохоронні органи спільно з громадськими активістами активно розшукують вище екс-керівництво держави, місце перебування якого досі не встановлено. Крім того, Генеральна прокуратура відкрила кримінальні провадження щодо обставин спроби виїзду за межі України генпрокурора Віктора Пшонки та міністра доходів і зборів Олександра Клименка. Слідчо-оперативна група перевіряє інформацію щодо стрілянини під час спроби перетину кордону цими особами.

Про це з трибуни Верховної Ради повідомив уповноважений з контролю за діяльністю Генпрокуратури Олег Махніцький.

Водночас, уповноважений Верховної Ради з контролю за діяльністю СБУ Валентин Наливайченко заявив, що в центрі та на місцях в структурах СБУ керівники не виходять на зв’язок і фактично підпорядковані їм підрозділи залишилися без керівництва, у зв’язку з чим потрібно навести лад усередині спецслужби.

В. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив, що звільнено 64 людини, затримані впродовж протестів в Україні, троє останніх заарештованих вийдуть на волю в понеділок, 24 лютого. На запитання щодо встановлення осіб снайперів, причетних до стрілянини на Інститутській, він відповів, що наразі жодного імені спецпризначенця не встановлено й тривають слідчі дії.
XS
SM
MD
LG