Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові самооборона Євромайдану готує «коктейлі Молотова»


У Харкові учасники самооборони місцевого Євромайдану готують «коктейлі Молотова». За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, самооборона, як і активісти Євромайдану, перебувають біля будівлі Харківської облдержадміністрації.

Самі учасники самооборони свої дії не пояснюють. Активісти Євромайдану припускають, що таким чином самооборона готується до ймовірного нападу на мітингувальників місцевих «тітушок».

За словами учасників мітингу, вони планують пробути під облдержадміністрацією до ранку, щоб не пустити у приміщення очільника області Михайла Добкіна. Всі входи в облдержадміністрацію під контролем мітингувальників.

Наразі головний вхід в облдержадміністрацію відкритий, на першому поверсі поставили столи, де готують бутерброди для учасників Євромайдану. Окрім того, на першому поверсі обладнали медпункт, до роботи у якому залучені медики з різних лікарень Харкова.

За даними кореспондента Радіо Свобода, до мікрофону на харківському Євромайдані пускають і осіб, які його вимоги не підтримують.
XS
SM
MD
LG