Доступність посилання

ТОП новини

Самооборона Майдану вимагає відправити Добкіна у відставку


Євромайдан вимагає порушити справу проти Кернеса і звільнити Добкіна
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:52 0:00
Самооборона харківського Євромайдану вимагають відправити у відставку голову місцевої облдержадміністрації Михайла Добкіна. Вони заявляють, що три години, відведені Добкіну Майданом на добровільне написання заяви про відставку, закінчилися, він рішення не ухвалив.

Тому, як заявив активіст харківського Майдану, письменник Сергій Жадан, самооборона харківського Євромайдану в складі «Правого сектору», ультрас футбольного клубу «Металіст» вимагає від місцевих політиків і голови Верховної Ради, в.о. президента Олександра Туричнова найближчим часом відправити Михайла Добкіна у відставку. Крім того, серед вимог – арештувати лідера «Оплоту» Євгена Жиліна і порушити кримінальну справу про злочинну діяльність на посаді харківського міського голови Геннадія Кернеса, а також ініціювати розпуск харківської обласної ради.

Якщо найближчим часом вимоги не виконають, харківська самооборона заявляє, що буде діяти на власний розсуд. «Ми не дозволимо на нас тиснути, знищувати нас», – сказав Жадан.

На подвір’ї позаду облдержадміністрації Харкова прибули бійці спецпідрозділу «Грифон» для охорони порядку, повідомив заступник голови обласної організації «Батьківщина» Іван Варченко.
XS
SM
MD
LG