Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко не має намірів іти з політики – тітка колишнього прем’єра


Антоніна Ульяхіна, архівне фото
Антоніна Ульяхіна, архівне фото
Юлія Тимошенко не має намірів іти з політики, заявила сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську голова обласної організації ВО «Батьківщина», тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна.

«Коли я запитала племінницю, чи не набридла їй політика після всього, що сталося, Юлія Володимирівна відповіла: «Буду і далі займатися політикою». Але питання прем’єрства і президентства сьогодні не стоять. Потрібно об’єднувати країну і піднімати економіку. Але головне для неї зараз – відновити здоров’я», – сказала тітка.

Антоніна Ульяхіна також повідомила, що Юлії Тимошенко вже немає у Дніпропетровську: та «мало пробула», «прилетіла і полетіла без усіляких урочистостей». За словами тітки, мати Юлії Тимошенко Людмила була в дуже важкому стані.

«Чи поліпшилася її стан після зустрічі з дочкою? Можу сказати, що емоції лікують. Доба, яку ми провели з Юлією Володимирівною, – це доба ейфорії. Досі не можемо повірити, що все це було насправді», – сказала вона.

Ульяхіна також поінформувала, що батьківщинівці обговорюють п’ять кандидатур на посаду голови Дніпропетровської облради.

Сьогодні надвечір стало відомо, що голова обласної ради Євген Удод написав заяву на звільнення.
XS
SM
MD
LG