Доступність посилання

ТОП новини

У Росії не коментують заяв про «Януковича в Підмосков’ї»


Прикордонна служба Федеральної служби безпеки Росії не має даних про те, що колишній президент України Віктор Янукович перетнув кордон Росії, повідомило сьогодні російське агентство «Інтерфакс – Агентство військової інформації».

Воно наводить заяву речника російських прикордонників про те, що ця служба «не здійснює за прізвищами обліку громадян, які перетинають російський кордон», тому ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію не може.

За словами речника, інформацію про перебування на території Росії іноземних громадян може мати російська Федеральна міграційна служба, яка відповідає за ці питання.

Даних від цієї служби наразі немає.

Так само і в Управлінні справами президента Росії не підтвердили повідомлення про можливе перебування Януковича в одному з санаторіїв Підмосков’я. Речник цього управління заявив, що не має такої інформації, повідомляє російське агентство «Інтерфакс».

Раніше сьогодні інше російське агентство, РБК, писало, що Віктор Янукович може бути в Росії. За словами агентства, про це розповів «один із великих російських підприємців», а також підтвердив «чільний російський чиновник». Один із них, пише агентство, повідомив, що Янукович прибув до Москви в ніч на вчора, провів ніч у клубному ресторані готелю «Редіссон Роял», відомого за його старою назвою «Україна», а потім вирушив до селища Барвіха під Москвою, де розташований однойменний клінічний санаторій Управління справами президента Росії.

Незалежних підтверджень чи заперечень цього наразі немає.
XS
SM
MD
LG