Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові слухали людей із Майдану і сотника Володимира Парасюка


Сотник Парасюк: нам треба викорінити корупцію, щоб стати усім багатими
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:08 0:00

Сотник Парасюк: нам треба викорінити корупцію, щоб стати усім багатими

У Харкові на площі Свободи на великому екрані сьогодні могли бачити й чути людей із майдану Незалежності в Києві. Радіо Свобода просило людей у Києві звертатися до харків’ян і висловлювати думки щодо подій в Україні.

До мікрофона підходили люди з усіх регіонів України, жінки й чоловіки різного віку, студенти та школярі, а також представники Самооборони Майдану.

Звернувся до харків’ян, а також усіх людей сходу та півдня України, сотник Володимир Парасюк.

«Не слухайте страшилок про те, що із Західної України до вас їдуть бандерівці порядки вам встановлювати. Це все брехня! Не слухайте дурні заяви продажних політиків. Нам треба викорінити корупцію й бюрократію й ставати багатими. Ви сильний народ, ви багато пройшли, але перед нами зараз дуже великі випробування. Тримайтеся і виборюйте свою свободу!» – сказав сотник Парасюк під час прямої трансляції Радіо Свобода з майдану Незалежності в Києві.

Так Парасюк відреагував на тиражовані російськими засобами масової інформації тези про те, що на Майдані у Києві «фашисти, нацисти, які ненавидять росіян і тих, хто розмовляє російською мовою», а також повідомлення про те, що «сотні Майдану їдуть у Харків та Крим встановлювати свої порядки».

Володимир Парасюк став відомим після того, як вийшов 21 лютого на сцену Майдану після лідерів опозиції й заявив, що «Янукович не буде ще цілий рік президентом, а завтра до 10-ї години має піти геть».
XS
SM
MD
LG