Доступність посилання

ТОП новини

Кличко сподівається на чесну боротьбу з Тимошенко за президентство


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявляє, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко повідомила йому про свій намір балотуватися на посаду президента. Кличко також підтвердив свій намір брати участь у президентських виборах в Україні 25 травня.

«Я ще багато місяців тому заявив із трибуни Верховної Ради, що я балотуватимуся. Ми не чекали, що ця кампанія буде достроковою, але на сьогодні мої плани не змінилися, і я братиму участь у президентській кампанії. Позавчора я зв’язався з Юлією Тимошенко. Вона також висловила свою думку, що вона хоче балотуватися і брати участь у президентській кампанії 25 травня», – сказав Кличко.

За словами лідера УДАРу, він не бачить нічого поганого в тому, що конкуруватиме з Тимошенко. «Сподіваюся: якщо ця конкуренція буде, то вона буде чесною, прозорою і на європейських сучасних засадах», – сказав Кличко.

Також лідер УДАРу наголосив, що рішення Тимошенко балотуватися на посаду президента для нього було несподіваним. «Вона ніде не заявляла про це, але в розмові вона підтвердила», – додав Кличко.

Дострокові президентські вибори в Україні призначено на 25 травня.

Тимошенко вийшла з в’язниці минулого тижня після рішення Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG