Доступність посилання

ТОП новини

Військова рада ВМС України закликає до миру у Криму


Військова рада ВМС України звертається до всіх учасників подій, що відбуваються в Автономній республіці Крим і місті Севастополі, з закликом вирішувати протиріччя виключно мирним, дипломатичним шляхом. Про це повідомив прес-центр українського флоту.

«В обстановці, що склалася, Військова рада Військово-Морських Сил Збройних Сил України повідомляє, що командування Військово-Морських Сил контролює ситуацію у підпорядкованих військових частинах, спрямовує свою діяльність на збереження життя і здоров’я особового складу, цивільного населення, озброєння і військової техніки, недопущення втягування військових підрозділів у внутрішнє політичне протистояння, яке викликало погіршення міжнародної обстановки», – йдеться у зверненні.

Військова рада флоту зазначає, що на цей момент правових засад застосування сили немає. «Звертаємося до всіх учасників подій, що відбуваються в Автономній республіці Крим та місті Севастополь із закликом вирішувати протиріччя виключно мирним дипломатичним шляхом, не допустити кровопролиття», – йдеться у зверненні.

Звертаючись до особового складу ВМС України, військова рада закликає зберігати витримку, спокій, не піддаватися на можливі провокації, повідомив прес-центр українського флоту.
XS
SM
MD
LG