Доступність посилання

ТОП новини

Україна має думати про оборону – генерал-лейтенант СБУ


Україна має використати всі можливості, щоб вирішити конфлікт з Росією у дипломатичний спосіб, при цьому потрібно привести армію у повну бойову готовність. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив народний депутат 5-го і 6-го скликань, генерал-лейтенант СБУ Олександр Скибинецький.

«Треба задіяти всі можливості для того, щоб не допустити реальних бойових дій і кровопролиття. Треба використати всі можливості – від дипломатичних до громадських і релігійних. Але треба думати і про оборону, якщо це не зупинить російську сторону. Треба привести у бойову готовність наші війська та організовувати людей для можливої оборони вже на території України. Я впевнений, що у планах, які заздалегідь були розроблені російською військовою машиною, є не тільки Крим, але і вся територія України», – говорить Скибинецький.

Сьогодні Рада Федерації підтримала звернення президента Росії Володимира Путіна про використання Збройних сил Росії на території України «до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні». Це рішення одноголосно підтримали
XS
SM
MD
LG