Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську відбувся пікет біля маєтку Єфремова


Луганські євромайданівці пікетували маєток Єфремова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

Луганські євромайданівці пікетували маєток Єфремова

Активісти громадського сектору луганського Євромайдану вирішили відвідати будинок голови фракції Партії регіонів у Верховній Ради Олександра Єфремова. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У суботу кількадесят луганців з державним прапором прийшли під ворота луганського будинку Олександра Єфремова. Там вони влаштували пікет. Люди тримали плакати, зокрема з написом «Спасибі за закриття заводів і шахт».

«На ворота ми пов’язали синьо-жовті стрічки, щоб показати, що ми тут були і плануємо ще повернутися. І це народне добро, яке було розграбоване, і за яке були незаконне збудовані ці хороми… Ми його будемо повертати державі, адже в бюджеті зараз великі дірки», – сказала представниця громадського сектору луганського Євромайдану Юлія Красильникова.

Захищати інтереси Олександра Єфремова прийшов депутат Луганської облради Арсен Клінчаєв. Між ним та активістами сталася суперечка. Клінчаєв не приховує своїх проросійських поглядів. Тому євромайданівці скандували на його адресу «Валіза – вокзал – Росія».

Учасники пікету намагалися потрапити на територію садиби, але охорона двері не відчинила, пославшись на відсутність господаря.
XS
SM
MD
LG