Доступність посилання

ТОП новини

Львів готовий прийняти родини військослужбовців з Криму


Львів прийме родини військовослужбовців з Криму. Про це йшлося на екстреній сесії Львівської облради в неділю. Сім’ї поселять і забезпечать усім необхідним, щоб військові були спокійні за своє життя.

«Ми у телефонному режимі спілкуємось з військовими і багато відгукнулись на таку пропозицію. Є також родини, які готові прийняти сім’ї», – розповів голова Львівської облради Петро Колодій.

Депутати Львівської облради звернулись до кримчан українською, російською та татарською мовами зі словами підтримки і дружби.

Подію у Криму обранці вважають результатом багаторічної кампанії дезінформації з метою розпалювання ворожнечі між українськими регіонами. Відтак російський президент реалізує чіткий, підготовлений заздалегідь план військового вторгнення та анексії.

Львівські депутати висловили сподівання, що кримчани розуміють, що вторгнення військ Росії насправді принесе розорення і так небагатого населення півострова, зробить бідняками більшість, хто заробляє лише у курортний сезон.

Група львівських депутатів збирається у Крим, щоб там звернутись до мешканців зі словами, що лише спільними зусиллями можна зірвати план путінської воєнщини, не допустити перетворення Криму в театр воєнних дій.

Відеозвернення міського голови Львова Андрія Садового в YouTube
XS
SM
MD
LG