Доступність посилання

ТОП новини

Харківське «ополчення» закликає не коритися новому голові ХОДА Ігореві Балуті


Харківське ополчення закликає не коритися новому голові ОДА
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00
Харківське «ополчення» зібрало ввечері в центрі міста на мітинг людей, які виступають за участь України в Митному союзі та не бажають коритися новій владі у країні. У своєму зверненні «ополченці» закликали мешканців Харкова не зважати на нелегітимну, на їхню думку, владу в Києві і призначеного нею нового голову обласної державної адміністрації Ігоря Балуту.

«Влада в Києві захоплена фашистською хунтою. Будь-які її рішення слід вважати незаконними. Якщо хтось із депутатів місцевих рад Харкова і області висловлює підтримку новій владі, він тим самим ставить себе поруч із путчистами», – мовиться у зверненні, яке виголосив координатор харківського «ополчення» Костянтин Долгов.

Активісти харківського «ополчення» вважають, що колишній голова облдержадміністрації Михайло Добкін та міський голова Геннадій Кернес зраджують територіальні інтереси, коли співпрацюють із новою київською владою. Активісти попереджають, що в них вистачить сил на і можливостей завадити Добкіну і Кернесу здати «рідне місто на відкуп фашистській хунті».

Як стало відомо Радіо Свобода, завтра о 12-й годині буде офіційно представлено адміністративно-господарчому активу області нового голову обласної державної адміністрації Ігоря Балуту. Члени харківського «ополчення» планують проведення своєї протестної акції.
XS
SM
MD
LG