Доступність посилання

ТОП новини

Маккейн: Путін не вірить у закінчення «холодної» війни


Джон Маккейн
Джон Маккейн
Сенатор Джон Маккейн виступив з різкою критикою політики Володимира Путіна по відношенню до України. Під час відкриття конференції Американсько-ізраїльського комітету він зазначив, що після закінчення Олімпіади в Сочі світ побачив окупацію Криму.

«Дії Путіна повинні бути неприйнятними для міжнародного співтовариства», – заявив Маккейн.

«Обама вважає, що «холодна» війна закінчилася. І це нормально. Але Путін не вірить у те, що вона закінчилася. Подивіться на Молдову, на окупацію Грузії, на тиск на країни Балтики, на ситуацію в Сирії», – сказав Маккейн.

За його словами, Путін, незважаючи на бажання співпрацювати з США з питання знищення сирійської хімічної зброї, поставляє звичайні озброєння режиму Асада. «Для матері не має значення, померла її дитина від хімічної або якогось іншого виду зброї», – зазначив Маккейн.

Сенатор підкреслив, що в даний час немає опції військового втручання США у ситуацію в Україні. «Але є багато інших опцій», – підкреслив Маккейн, зазначивши, що цілком можливо розширити так званий «список Магнітського». «І це стане для когось останньою поїздкою в Лас-Вегас», – зазначив сенатор.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG