Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський обіцяє не займатися бізнесом, перебуваючи на посаді голови ОДА


На час обіймання посади голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський обіцяє не буде займатись бізнесом. Про це він повідомив сьогодні на своїй першій прес-конференції як керівника області.

«Весь час, доки я буду сидіти в цьому кріслі, бізнесом я займатись не буду», – сказав він.

А втім, Коломойський заявив, що розраховує обіймати цю посаду доти, доки ситуація в країні не стабілізується, потім забезпечить передачу влади наступникові. Він висловив припущення, що його перебування на посаді голови облдержадміністрації буде нетривалим.

За словами Коломойського, його першочерговим завданням в області є ліквідація паніки і страху. Як він зазначив, він вже він провів зустріч з представниками силових відомств: міліція й інші органи готові в повному обсязі виконувати свої обов’язки, а також реагувати на заклики до сепаратизму.

Також посадовець заявив про необхідність боротьби з корупцією, скорочення привілеїв для чиновників.

Упродовж прес-конференції посадовець говорив російською мовою, тому в журналістів виникло питання про знання державної мови. «У мене в школі була 5 з української мови та літератури», – сказав Ігор Коломойський і пообіцяв наступну прес-конференцію спробувати провести українською.
XS
SM
MD
LG