Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: до кривавих подій у Києві причетна «неукраїнська третя сила»


До кривавих подій у Києві причетна «неукраїнська третя сила» – Аваков
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00
Криваві протистояння в Києві спровокувала «неукраїнська третя сила», заявив глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні в Харкові.

«Я думаю настане день, коли ми оприлюднимо факти: хто стріляв, коли стріляв, за якою командою. Факти зараз збираються в єдиний ланцюжок. Можу лише зараз сказати одне, що ключовим фактором у цьому протистоянні, яке завершилося кривавим побоїщем у Києві, що перевернуло країну з ніг на голову, була третя сила. Це сила не українська. Недопустимо, коли третя сила дозволяє собі керувати нами», – заявив Арсен Аваков.

Глава МВС також заявив, що спроби дестабілізації ситуації в північно-східних областях відбуваються синхронно та за однаковими сценаріями.

За словами Авакова, до представників харківської еліти в нього різне ставлення, але не можна робити тут центр бойових дій.

«Харківській обласній державній адміністрації – забезпечити стабільну роботу народного господарства, як раніше говорили, правоохоронцям – порядок і дисципліна на вулицях, ніяких банд, ніяких формувань з інших областей, ніякої диференціації за стрічками і разом з тим повага цивільних прав і свобод», – наголосив Аваков.

У Харкові очільник МВС офіційно представив адміністративно-господарчому активу області нового голову обласної державної адміністрації Ігоря Балуту.

Раніше у соціальних мережах в інтернеті з’явилися оголошення про набір мешканців Росії для участі в масштабних мітингах 5 березня «До боротьби за Україну!»».
XS
SM
MD
LG