Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники за останню добу не пустили в Україну кількасот росіян


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)
На українсько-російському державному кордоні прикордонники не пропустили до України 337 громадян Росії під час проведення заходів з посилення прикордонного контролю на в'їзд в Україну.

Про це повідомляє відділ з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

«Загалом за добу на українсько-російському державному кордоні під час проведення заходів з посилення прикордонного контролю на в’їзд в Україну не пропущено у пунктах пропуску 337 громадян Російської Федерації, чотирьом із них заборонено в'їзд в Україну», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вночі під час оформлення потяга Москва – Сімферополь у залізничному пункті пропуску «Харків-пасажирський» прикордонники Харківського загону затримали громадянина Росії, який прямував до Криму для участі в заходах дестабілізаційного характеру.

Під час здійснення перевірки документів та опитування у росіянина була виявлена камуфльована форма та армійські черевики. Про чоловіка спортивної статури з татуюванням ВДВ («повітряно-десантні війська») прикордонники повідомили співробітникам СБУ. Зі слів чоловіка, він прямував до родичів у Миколаїв.

У росіянина виявили військовий квиток командира відділення підрозділу спеціального призначення повітряно-десантних військ Російської Федерації. Також згодом у мобільному телефоні було виявлено текстове повідомлення: «Уехал в Крым, оттуда на фронт – воевать, если что я болен».
XS
SM
MD
LG