Доступність посилання

ТОП новини

Самопроголошеного «губернатора» Донеччини затримала СБУ – свідки


Самопроголошеного «губернатора» Донеччини Павла Губарєва заарештували кілька співробітників СБУ і спецпризначенців. Про це Радіо Свобода повідомили очевидці події.

За їхніми словами, Павла Губарєва заарештували в Донецьку, за адресою, яка закріплена за «Народним ополченням Донбасу». Працівники СБУ і спецпризначенці одягли на нього наручники і вивели з приміщення. На цю адресу сьогодні пропонувалось прийти усім, кого вночі працівники міліції виводили з адміністративних будівель. Наразі за адресою відбуваються слідчі дії.

Через соціальні мережі учасники «Народного ополчення» підтвердили таку інформацію. «5 хвилин тому Павла Губарєва заарештували представники СБУ в супроводі групи спецназу. Насильно закували в наручники і відвезли в невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні. На телефонні дзвінки самопроголошений «губернатор» не відповідає.

Джерела Радіо Свобода в СБУ підтвердили факт затримання. Водночас прес-служба відомства в Донецьку відмовилась від коментарів щодо ситуації. «Ми поки що нічого не можемо сказати з цього приводу. Поки що, ми не знаємо, коли зможемо давати коментарі», – повідомили Радіо Свобода у відомстві.

Сьогодні вночі у Донецьку працівники міліції звільнили облдержадміністрацію та приміщення державної скарбниці від проросійських активістів, які напередодні захопили будівлі. Лише з облдержадміністрації були виведено більше 70 людей, – повідомили у МВС.
XS
SM
MD
LG