Доступність посилання

ТОП новини

Нове керівництво Дніпропетровської ОДА хоче відмовитись від зарплат і службових авт


Нове керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації відмовиться від зарплат і службових авт, заявив сьогодні у Дніпропетровську заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов.

За його словами, частину службових авто ОДА виставлять на аукціон: наступного тижня керівник спецавтопарку представить концепцію, яким чином чиновники можуть відмовитися від автомобілів, але при цьому не паралізувати діяльність структури.

«Ми люди багаті, тому відмовимося від службових авт і зарплат. Ці авта ми або виставимо на аукціон, або передамо в дитячі установи», – сказав Борис Філатов.

Він також представив чотири основні завдання роботи нової команди обласної влади: збереження суверенітету та територіальної цілісності України, стабілізація соціальної та економічної ситуації на Дніпропетровщині, формування прозорих «правил гри» та усунення цензури, а також проведення чесних виборів президента України.

За словами посадовця, завдання встановити «нові правила гри» передбачає кадрові зміни в регіоні, наразі ведуться консультації з усіма політичними силами, з бізнес-колами, лідерами громадської думки тощо.

Днями новим керівником Дніпропетровської облдержадміністрації був призначений підприємець-мільярдер Ігор Коломойський.
XS
SM
MD
LG