Доступність посилання

ТОП новини

Депутати-регіонали готові до переговорів з Держдумою Росії – Кошулинський


Руслан Кошулинський
Руслан Кошулинський
Народні депутати України з фракції Партії регіонів ініціювали створення парламентської групи, щоб обговорити кримську проблему з депутатами Державної думи Росії. Про це повідомив на брифінгу у Києві віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський.

За його словами, депутати-регіонали готові почати переговори будь-якої хвилини.

«Я знаю, що депутати з фракції Партії регіонів зголосились бути членами і навіть ініціювали перемовини з Російською Федерацією, з Державною думою. Наразі українська сторона сформувала групу, до якої увійшли представники партії регіонів, для того щоб максимально швидко обговорити з Держдумою ті проблеми, які є в Україні і між Україною та Росією», – повідомив Кошулинський.

Відповідаючи на запитання кореспондента Радіо Свобода щодо імовірності заборони Партії регіонів і КПУ, Кошулинський відповів, що це питання не політичне, а правове.

«Як заборонити правильно політичну партію, щоб це визнала міжнародна громадськість? Це є звернення до суду, і незалежний суд, оцінюючи діяльність цієї політичної партії, подає подання до міністерства юстиції щодо заборони. Це – правильний підхід», – зазначив Кошулинський.
XS
SM
MD
LG