Доступність посилання

ТОП новини

У Сімферополі військові частини блокують напівкримінальні особи – Чумак


Чумак розмовляв у Криму з українськими та російськими військовими
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:12 0:00
У Сімферополі блокування військових частин відбувається силами місцевих напівкримінальних осіб, заявив народний депутат і голова комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак, який їздив до Криму з’ясовувати ситуацію.

За його словами, ці особи виглядали асоціально, не йшли на переговори, поводилися агресивно, а його самого зустріли вигуками «бандерівець» і облили зеленкою.

«Цікаво, що кожна група людей, яка блокує там приміщення, має відповідного командира, який має військове навчання або військову підготовку, і ще одна людина, яка з ними працює, – це комісар або політрук – заступник з політичної частини. Саме ця людина вступає в перемови та ідеологічно «підстьобує» цих людей, коли вони здійснюють якість акції», – зауважує Віктор Чумак.

Саме ці цивільні люди, на його думку, влаштовують провокації. Але у даній ситуації українські військові не будуть застосовувати проти них силу, бо знають, що провокатори і Кремль лише цього і хочуть, пояснює Чумак.

Крім того, народний депутат упевнений, що на сьогоднішній день відбувається неприхована окупація Криму російськими військами, і у нього є фото-факт, який підтверджує їх наявність на півострові.

Як заявив Чумак, українські військові, з якими він спілкувався, працюють у складних умовах, але мають «великий моральний дух».
XS
SM
MD
LG