Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську на одного із проросійських лідерів Клінчаєва одягли наручники


В інтернеті з’явилося відео, на якому лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко разом із невідомими людьми затримує одного з лідерів проросійської організації «Молода гвардія», депутата Луганської облради Арсена Клінчаєва.

Люди, якими керував Олег Ляшко, повалили Клінчаєва на підлогу й одягли йому наручники. При цьому вони змусили його звернутися до учасників штурму облдержадміністрації з вимогою звільнити будівлю і зняти російські прапори.

У коментарі Радіо Свобода Арсен Клінчаєв заявив, що невідомі люди його скрутили в кабінеті начальника обласного управління МВС Володимира Гуславського. Після цього посадили в машину і везли в невідомому напрямку близько 30 хвилин. Як стверджує Арсен Клінчаєв, зараз він на волі, зазнав побоїв і буде звертатися в правоохоронні органи, щоб вони покарали нападників.
(Відео користувача Youtube)

Арсен Клінчаєв є представником «Українського вибору» на Луганщині. Напередодні він брав участь у проросійському мітингу. Учасники мітингу захопили будівлю облдержадміністрації і вивісили на ній прапор Росії.

Радіо Свобода намагається отримати коментар міліції з приводу інциденту.

Тим часом на своїй сторінці у Facebook Олег Ляшко написав, що Луганська облдержадміністрація вже звільнена від сепаратистів.

«Над ОДА вже не майорить російський триколор – український прапор на своєму місці... Недаремно я сюди приїхав – менше, ніж ніж за добу, ми з однодумцями навели в області порядок і зачистили край від сепаратистів-терористів», – повідомив лідер Радикальної партії.
XS
SM
MD
LG